Forside Udskriv

Artikler


Cms
Cms_dental
Curing_light
Dental_materials
Dentocaine
Endo_treatment
Endodonti
Endodontics
Flashmax
Fmp3
Fotosan
Haerdelampe
Lad
Light_activated_desinfection
Lokalanalgesi
Lokalanaestesi
Lysaktiveret_desinfektion
Obturator
Onestep_obturator
Pad
Parodontitis
Parodontose
Pdt
Photo_activated_desinfection
Photo_dynamic_therapy
Rodbehandling
Root_canal
Root_canal_treatment
Soft_core_obturator
Tandkoedsbetaendelse

Tilbage til forside

Soft core obturator


CMS Dental forhandler Soft Core Oburatorer. Rodfyldning med Soft Core Oburatorer er nemt og giver en perfekt apikal forsegling. Soft Core Oburatorer kan anvendes til fyldning af rodkanaler, der er instrumenteret såvel med traditionelle håndfile som med al

CMS Dental forhandler Soft Core Oburatorer. Rodfyldning med Soft Core Oburatorer er nemt og giver en perfekt apikal forsegling. Soft Core Oburatorer kan anvendes til fyldning af rodkanaler, der er instrumenteret såvel med traditionelle håndfile som med alle de kendte roterende filsystemer på markedet. Sådan fungerer Soft Core Oburator systemet: Soft-Core obturatoren består i al sin enkelhed af en radiopak plastkerne omgivet af termoplastisk guttaperka. Plastkernen findes i ISO størrelserne # 20-70. Soft Core Obturatoren opvarmes i Soft-Core ovnen, hvorved det udvendige lag af guttaperka plastificeres. Plastkernen forbliver fast, men bøjelig og følger derfor nemt rodkanalens krumning. Kontakt CMS Dental for yderligere oplysninger. ObturatorCMS Dental forhandler Soft Core Oburatorer. Rodfyldning med Soft Core Oburatorer er nemt og giver en perfekt apikal forsegling. Soft Core Oburatorer kan anvendes til fyldning af rodkanaler, der er instrumenteret såvel med traditionelle håndfile som med alle de kendte roterende filsystemer på markedet. Sådan fungerer Soft Core Oburator systemet: Soft-Core obturatoren består i al sin enkelhed af en radiopak plastkerne omgivet af termoplastisk guttaperka. Plastkernen findes i ISO størrelserne # 20-70. Soft Core Obturatoren opvarmes i Soft-Core ovnen, hvorved det udvendige lag af guttaperka plastificeres. Plastkernen forbliver fast, men bøjelig og følger derfor nemt rodkanalens krumning. Kontakt CMS Dental for yderligere oplysninger.Læs også vores andre artikler om:


Root canal

Root canal treatment (also called endodontics) is needed when the blood or nerve supply of the tooth (known as the pulp) is infected through decay or injury.
Læs mere

Cms

CMS Dental er et dansk produktions og udviklingsfirma stiftet i 1990 med produktion i Glyngøre.
Læs mere

Parodontose

CMS Dental’s vision er at blive verdensførende indenfor LAD behandling af parodontose, en behandlingsform, som betydeligt forbedrer prognosen for patienter med infektionsproblemer, herunder parodontose i mundhulen.
Læs mere

Obturator

CMS Dental forhandler Soft Core Oburatorer. Rodfyldning med Soft Core Oburatorer er nemt og giver en perfekt apikal forsegling.
Læs mere

Lokalanæstesi

På CMS Dental’s webshop finder du flere produkter til brug for lokalanæstesi. Lokalanæstesi er en bedøvelsesmetode, der indebærer at kun en mindre del af kroppen bedøves og at patienten dermed bevarer bevidstheden.
Læs mere

Endodonti

Endodonti er græsk og betyder ”inde i tanden”. CMS Dental er et dansk produktions og udviklingsfirma stiftet i 1990 med produktion i Glyngøre.
Læs mere