Forside Udskriv

Artikler


Cms
Cms_dental
Curing_light
Dental_materials
Dentocaine
Endo_treatment
Endodonti
Endodontics
Flashmax
Fmp3
Fotosan
Haerdelampe
Lad
Light_activated_desinfection
Lokalanalgesi
Lokalanaestesi
Lysaktiveret_desinfektion
Obturator
Onestep_obturator
Pad
Parodontitis
Parodontose
Pdt
Photo_activated_desinfection
Photo_dynamic_therapy
Rodbehandling
Root_canal
Root_canal_treatment
Soft_core_obturator
Tandkoedsbetaendelse

Tilbage til forside

Parodontitis


CMS Dental’s vision er at blive verdensførende indenfor LAD behandling af parodontose (parondititis), en behandlingsform, som betydeligt forbedrer prognosen for patienter med infektionsproblemer, herunder parodontitis i mundhulen.

CMS Dental’s vision er at blive verdensførende indenfor LAD behandling af parodontose (parondititis), en behandlingsform, som betydeligt forbedrer prognosen for patienter med infektionsproblemer, herunder Parodontitis i mundhulen. Med FotoSan LAD har CMS Dental udviklet et banebrydende dental produkt, der med sin kombination af kraftigt rødt lys og et lysfølsomt kemikalie giver tandlægen helt nye muligheder i behandlingen af en række sygdomstilstande i mundhulen, herunder Parodontitis. Kort fortalt er FotoSan LAD en lokal udtalt antimikrobiel behandling (bakterier, vira, svampe) der er fuldstændig uden risiko eller bivirkninger. FotoSan LAD behandling har derfor potentiale til at blive den vigtigste tillægsbehandling til mekanisk rensning af tand- og tandrod ved Parodontitis behandling. FotoSan LAD benyttes først og fremmest til endodontisk desinfektion, Parodontitis og PA-behandling, gingivitis og andre inflammationstilstande, periimplantitis og profund caries. Hvis du gerne vil vide mere om FotoSan LAD så afholder vi praktiske orienteret "gå-hjem" kurser henvendt til tandlæger og tandplejere. Læs mere på vores hjemmeside www.cmsdental.dkLæs også vores andre artikler om:


Photo activated desinfection

CMS Dental is your PAD (Photo Activated Desinfection) product retailer. How does Photo Activated Desinfection work?
Læs mere

Soft core obturator

CMS Dental forhandler Soft Core Oburatorer. Rodfyldning med Soft Core Oburatorer er nemt og giver en perfekt apikal forsegling. Soft Core Oburatorer kan anvendes til fyldning af rodkanaler, der er instrumenteret såvel med traditionelle håndfile som med al
Læs mere

Obturator

CMS Dental forhandler Soft Core Oburatorer. Rodfyldning med Soft Core Oburatorer er nemt og giver en perfekt apikal forsegling.
Læs mere

Fmp3

Med FlashMax P3 (FMP3) opnås sikrere og væsentligt kortere polymeringstid for plastfyldningerne.
Læs mere

Fotosan

Med FotoSan har CMS Dental udviklet et banebrydende dental produkt
Læs mere

Onestep obturator

CMS Dental forhandler OneStep Obturatorer. OneStep obturatorer er baseret på den velkendte Soft-Core teknik med en fleksibel og solid biokompatibel samt radiopak plastkerne, hvorpå der er sprøjtestøbt termoplastisk gutta-perka.
Læs mere