Forside Udskriv

Artikler


Cms
Cms_dental
Curing_light
Dental_materials
Dentocaine
Endo_treatment
Endodonti
Endodontics
Flashmax
Fmp3
Fotosan
Haerdelampe
Lad
Light_activated_desinfection
Lokalanalgesi
Lokalanaestesi
Lysaktiveret_desinfektion
Obturator
Onestep_obturator
Pad
Parodontitis
Parodontose
Pdt
Photo_activated_desinfection
Photo_dynamic_therapy
Rodbehandling
Root_canal
Root_canal_treatment
Soft_core_obturator
Tandkoedsbetaendelse

Tilbage til forside

Lokalanalgesi


På CMS Dental’s webshop finder du flere produkter til brug for lokalanæstesi. Lokalanæstesi er en bedøvelsesmetode, der indebærer at kun en mindre del af kroppen bedøves og at patienten dermed bevarer bevidstheden.

På CMS Dental’s webshop finder du flere produkter til brug for lokalanæstesi. Lokalanæstesi er en bedøvelsesmetode, der indebærer at kun en mindre del af kroppen bedøves og at patienten dermed bevarer bevidstheden. Lokalanæstesi anvendes ofte ved tandbehandlinger og ved mindre kirurgiske indgreb. I de fleste tilfælde injicerer man det lægemiddel, som man ønsker at anvende til en lokalanæstesi.Dentocaine anvendes af tandlæger til lokalanæstesi ved fx rodbehandlinger. Kontakt CMS Dental for yderligere oplysninger.  På CMS Dental’s webshop finder du flere produkter til brug for lokalbedøvelse (lokalanagesi). Lokalanalgesi er en bedøvelsesmetode, der indebærer at kun en mindre del af kroppen bedøves og at patienten dermed bevarer bevidstheden. Lokalanalgesi anvendes ofte ved tandbehandlinger og ved mindre kirurgiske indgreb. I de fleste tilfælde injicerer man det lægemiddel, som man ønsker at anvende til en Lokalanalgesi.Dentocaine anvendes af tandlæger til Lokalanalgesi ved fx rodbehandlinger. Kontakt CMS Dental for yderligere oplysninger om vores produkter til Lokalanalgesi.Læs også vores andre artikler om:


Root canal

Root canal treatment (also called endodontics) is needed when the blood or nerve supply of the tooth (known as the pulp) is infected through decay or injury.
Læs mere

Hærdelampe

Med FlashMax hærdelampe opnås sikrere og væsentligt kortere polymeringstid for plastfyldningerne.
Læs mere

Endodonti

Endodonti er græsk og betyder ”inde i tanden”. CMS Dental er et dansk produktions og udviklingsfirma stiftet i 1990 med produktion i Glyngøre.
Læs mere

Photo activated desinfection

CMS Dental is your PAD (Photo Activated Desinfection) product retailer. How does Photo Activated Desinfection work?
Læs mere

Curing light

The FlashMax P3 curing light is undoubtedly the most powerfull curing light on the market, having an out-put intensity around 6000 mW/cm2.
Læs mere

Cms

CMS Dental er et dansk produktions og udviklingsfirma stiftet i 1990 med produktion i Glyngøre.
Læs mere