Forside Udskriv

Artikler


Cms
Cms_dental
Curing_light
Dental_materials
Dentocaine
Endo_treatment
Endodonti
Endodontics
Flashmax
Fmp3
Fotosan
Haerdelampe
Lad
Light_activated_desinfection
Lokalanalgesi
Lokalanaestesi
Lysaktiveret_desinfektion
Obturator
Onestep_obturator
Pad
Parodontitis
Parodontose
Pdt
Photo_activated_desinfection
Photo_dynamic_therapy
Rodbehandling
Root_canal
Root_canal_treatment
Soft_core_obturator
Tandkoedsbetaendelse

Tilbage til forside

Lad


CMS Dental’s vision er at blive verdensførende indenfor LAD behandling, en behandlingsform, som betydeligt forbedrer prognosen for patienter med infektionsproblemer, herunder paradontose i mundhulen.

CMS Dental’s vision er at blive verdensførende indenfor LAD behandling, en behandlingsform, som betydeligt forbedrer prognosen for patienter med infektionsproblemer, herunder paradontose i mundhulen. Med FotoSan LAD har CMS Dental udviklet et banebrydende dental produkt, der med sin kombination af kraftigt rødt lys og et lysfølsomt kemikalie giver tandlægen helt nye muligheder i behandlingen af en række sygdomstilstande i mundhulen. Kort fortalt er FotoSan LAD en lokal udtalt antimikrobiel behandling (bakterier, vira, svampe) der er fuldstændig uden risiko eller bivirkninger. FotoSan LAD behandling har derfor potentiale til at blive den vigtigste tillægsbehandling til mekanisk rensning af tand- og tandrod ved paradontose behandling. FotoSan LAD benyttes først og fremmest til endodontisk desinfektion, PA-behandling, gingivitis og andre inflammationstilstande, periimplantitis og profund caries. Hvis du gerne vil vide mere om FotoSan LAD så afholder vi praktiske orienteret "gå-hjem" kurser henvendt til tandlæger og tandplejere. Læs mere på vores hjemmeside www.cmsdental.dkLæs også vores andre artikler om:


Endodontics

CMS Dental is your leading endodontics products retailer. Endodontics (from the Greek endo "inside"; and odons "tooth") is one of the dental specialties.
Læs mere

Parodontitis

CMS Dental’s vision er at blive verdensførende indenfor LAD behandling af parodontose (parondititis), en behandlingsform, som betydeligt forbedrer prognosen for patienter med infektionsproblemer, herunder parodontitis i mundhulen.
Læs mere

Light activated desinfection

CMS Dental has developed a unique Light Activated Desinfection dental product, combining a strong red light and a photo sensitive chemical.
Læs mere

Onestep obturator

CMS Dental forhandler OneStep Obturatorer. OneStep obturatorer er baseret på den velkendte Soft-Core teknik med en fleksibel og solid biokompatibel samt radiopak plastkerne, hvorpå der er sprøjtestøbt termoplastisk gutta-perka.
Læs mere

Endodonti

Endodonti er græsk og betyder ”inde i tanden”. CMS Dental er et dansk produktions og udviklingsfirma stiftet i 1990 med produktion i Glyngøre.
Læs mere

Tandkødsbetændelse

CMS Dental’s vision er at blive verdensførende indenfor LAD behandling af tandkødsbetændelse, en behandlingsform, som betydeligt forbedrer prognosen for patienter med infektionsproblemer, herunder tandkødsbetændelse.
Læs mere