Forside Udskriv

Artikler


Cms
Cms_dental
Curing_light
Dental_materials
Dentocaine
Endo_treatment
Endodonti
Endodontics
Flashmax
Fmp3
Fotosan
Haerdelampe
Lad
Light_activated_desinfection
Lokalanalgesi
Lokalanaestesi
Lysaktiveret_desinfektion
Obturator
Onestep_obturator
Pad
Parodontitis
Parodontose
Pdt
Photo_activated_desinfection
Photo_dynamic_therapy
Rodbehandling
Root_canal
Root_canal_treatment
Soft_core_obturator
Tandkoedsbetaendelse

Tilbage til forside

Fmp3


Med FlashMax P3 (FMP3) opnås sikrere og væsentligt kortere polymeringstid for plastfyldningerne.

Med FlashMax P3 (FMP3) opnås sikrere og væsentligt kortere polymeringstid for plastfyldningerne. FMP3 er en væsentlig lettelse i det daglige arbejde med især større molarfyldninger, som førhen kunne være ganske tidskrævende og belastende for patienterne. Med FMP3 hærdelampen er lyspolymerisering ikke længere en del af plasts teknikfølsomhed, for har man først prøvet at lyshærde med en FMP3, så er man ikke i tvivl om, at der bliver polysmeriseret igennem! Livet meget nemmere med en FMP3. Når man laver store plastfyldninger og har lagt et eller 2 lag plast i bunden (afhængig af cavitetens dybde), kan man efterfølgende opbygge hver enkelt cusp i ét lag plast! FMP3 hærdelampen kan fås hos CMS Dental.Læs også vores andre artikler om:


Lokalanalgesi

På CMS Dental’s webshop finder du flere produkter til brug for lokalanæstesi. Lokalanæstesi er en bedøvelsesmetode, der indebærer at kun en mindre del af kroppen bedøves og at patienten dermed bevarer bevidstheden.
Læs mere

Endo treatment

Endo treatment (also called endodontics or root canal treatment) is needed when the blood or nerve supply of the tooth (known as the pulp) is infected through decay or injury
Læs mere

Lad

CMS Dental’s vision er at blive verdensførende indenfor LAD behandling, en behandlingsform, som betydeligt forbedrer prognosen for patienter med infektionsproblemer, herunder paradontose i mundhulen.
Læs mere

Lysaktiveret desinfektion

CMS Dental’s vision er at blive verdensførende indenfor LAD (Lysaktiveret Desinfektion) behandling, en behandlingsform, som betydeligt forbedrer prognosen for patienter med infektionsproblemer, herunder paradontose i mundhulen
Læs mere

Cms dental

CMS Dental er et dansk produktions og udviklingsfirma stiftet i 1990 med produktion i Glyngøre.
Læs mere

Rodbehandling

CMS Dental er et dansk produktions og udviklingsfirma stiftet i 1990 med produktion i Glyngøre.
Læs mere