Forside Udskriv

Artikler


Cms
Cms_dental
Curing_light
Dental_materials
Dentocaine
Endo_treatment
Endodonti
Endodontics
Flashmax
Fmp3
Fotosan
Haerdelampe
Lad
Light_activated_desinfection
Lokalanalgesi
Lokalanaestesi
Lysaktiveret_desinfektion
Obturator
Onestep_obturator
Pad
Parodontitis
Parodontose
Pdt
Photo_activated_desinfection
Photo_dynamic_therapy
Rodbehandling
Root_canal
Root_canal_treatment
Soft_core_obturator
Tandkoedsbetaendelse

Tilbage til forside

Cms dental


CMS Dental er et dansk produktions og udviklingsfirma stiftet i 1990 med produktion i Glyngøre.

CMS Dental er et dansk produktions og udviklingsfirma stiftet i 1990 med produktion i Glyngøre. CMS Dental udvikler dentaludstyr til specielle formål primært indenfor endodonti og parodontologi. CMS Dental’s seneste udviklingsprojekt er FotoSan 630, der blev lanceret på Køln IDS i foråret 2011. Produktet er et LAD produkt, der med lysaktiveret desinfektion dræber bakterier i rodkanaler og tandkødslommer og dermed bedrer prognosen for patienterne.  CMS Dental har sat gang i et omfattende videnskabeligt dokumentationsarbejde, hvoraf der allerede er publiceret flere studier til underbyggelse af FotoSan's effekter på mikroorganismer. Alle CMS Dental's produkter er CE mærkede. Produkterne sælges på verdensplan af udvalgte distributører. Kontakt CMS Dental for yderligere oplysninger.Læs også vores andre artikler om:


Tandkødsbetændelse

CMS Dental’s vision er at blive verdensførende indenfor LAD behandling af tandkødsbetændelse, en behandlingsform, som betydeligt forbedrer prognosen for patienter med infektionsproblemer, herunder tandkødsbetændelse.
Læs mere

Soft core obturator

CMS Dental forhandler Soft Core Oburatorer. Rodfyldning med Soft Core Oburatorer er nemt og giver en perfekt apikal forsegling. Soft Core Oburatorer kan anvendes til fyldning af rodkanaler, der er instrumenteret såvel med traditionelle håndfile som med al
Læs mere

Endo treatment

Endo treatment (also called endodontics or root canal treatment) is needed when the blood or nerve supply of the tooth (known as the pulp) is infected through decay or injury
Læs mere

Lad

CMS Dental’s vision er at blive verdensførende indenfor LAD behandling, en behandlingsform, som betydeligt forbedrer prognosen for patienter med infektionsproblemer, herunder paradontose i mundhulen.
Læs mere

Obturator

CMS Dental forhandler Soft Core Oburatorer. Rodfyldning med Soft Core Oburatorer er nemt og giver en perfekt apikal forsegling.
Læs mere

Fmp3

Med FlashMax P3 (FMP3) opnås sikrere og væsentligt kortere polymeringstid for plastfyldningerne.
Læs mere