Forside Udskriv

FlashMax og FotoSan®

I 1986 udviklede CMS Dental sin første laser. I 1990 overtog CMS Dental produktionen af lasere fra en underleverandør og siden er de produceret under eget tag.

Produktionslokalerne var til at begynde med meget beskedne og volumen ikke særlig stort. I dag har CMS Dental samlet al produktion et sted under langt bedre forhold. Glyngøre rummer 2000 m2 med moderne produktionsfaciliteter.
   
Under udvikling af FotoSan® lampen har CMS Dental opnået stor ekspertise indenfor brugen af den avancerede LED teknologi, der er tilgængelig på markedet og det har resulteret i udviklingen af et spin off produkt en polymeriseringslampe FlashMax.

FlashMax er den kraftigste polymeriseringslampe på markedet, testet imellem de 20 kraftigste lamper tilgængelige på markedet af  Clinical Research Associates i 2011.

I dag er vores senest udviklede produkt FotoSan®, og det giver mening, at vi fortsætter med at bevæge os indenfor lysbehandling, da det var der, det hele startede. Nu er man blevet klogere indenfor dette felt og kombinationen af en bestemt bølgelængde lys og et kemikalie har vist sig at være særdeles effektiv indenfor lysaktiveret desinfektion.

FotoSan® er et udstyr, der udgøres af to produkter, et elektronisk udstyr og et kemisk. FotoSan®-lampen, som er en meget kraftig rød LED og FotoSan® agent et kemikalie. FotoSan® agent er toluidinblåt udviklet specielt til dental brug.

Alle lamper testes før de frigives til salg. FotoSan agent varmebehandles for at sikre holdbarheden.
  
Sprøjtestøbning Batteriteknologi
FlashMax & FotoSan® Gutta perka produktion