Forside Udskriv

Om CMS Dental

CMS Dental er et dansk produktions og udviklingsfirma stiftet i 1990 med produktion i Glyngøre. CMS Dental udvikler dentaludstyr til specielle formål primært indenfor endodonti og parodontologi.

CMS Dental har sat gang i et omfattende videnskabeligt dokumentationsarbejde, hvoraf der allerede er publiceret flere studier til underbyggelse af FotoSan®'s effekter på mikroorganismer.

FotoSan®: Læs mere - videnskabelige artikler
 
   
Alle CMS Dental's produkter er CE mærkede. Produkterne sælges på verdensplan af udvalgte distributører. Virksomheden er ISO 13485 certificeret og har tilmed en §39 i overensstemmelse med lægemiddellovgivningen.
   

Vision

Virksomhedens vision er at blive verdensførende indenfor LAD behandling, en behandlingsform, som betydeligt forbedrer prognosen for patienter med infektionsproblemer, herunder paradontose i mundhulen.

 
   

Mål

CMS Dentals mål er at udvikle produkter, der fremmer tandlægens behandlingsmuligheder og patienternes prognose og derved give arbejdsglæde for tandlæger og større livskvalitet for patienterne.

Virksomhedens produkter skal kunne tilbydes til rimelige priser, således at tandlæger og patienter over hele verden kan få glæde af de seneste fremskridt indenfor tandbehandling.

CMS Dental skal skabe en succesrig og profitabel virksomhed med overskud til gavn for medarbejdere og investorer.