Forside Udskriv

Scandefa 2017

Vi glæder os til at møde jer på vores stand på Scandefa 2017, hvor vi byder på et godt glas rosé eller rødvin fra Correns i Sydfrankrig, nærmere bestemt området man kalder det grønne Provence. Et område, hvor man altid hører lyden af rislende vand fra vandløb og kilder. Frodigheden er at finde overalt, selv barske stenede områder byder på en farvestrålende palette af planter og på et rigt dyreliv. Naturen sætter også sit præg på vinene, som får tankerne til at flyve sydover til solbeskinnede skråninger.
 

Correns er kåret som Frankrigs økologiske by nr. 1 og derfor er vinene naturligvis økologiske. 
Der er vine fra Vallon Sourn og Croix Basson. Læs mere om Correns og byens vine.
Vi har dog meget andet at byde på end vin og godt selskab 
Vi har mange gode tilbud, som du finder i vores webshop under sommertilbud og som du kan få glæde af også selv om du måske ikke kommer på Scandefa i år.
Kom og hør mere om FotoSan® og ProlacSan® og hvordan dine patienter kan få glæde af behandling med de to banebrydende behandlingsformer.
Læs mere om bakteriebalance og bakteriekontrol i bogen "Sund med dine gode bakterier" og få et indblik i hvor væsentligt, det er at den gode bakteriebalance opretholdes. 

 

Det er forår og tid til at få en sundere livsstilBogen kan købes på standen til kr. 229. 

" Sund med dine gode bakterier" henvender sig til alle sundhedsinteresserede. Den forklarer sammenhængen mellem kroniske sygdomme og din bakteriebalance, og giver bud på, hvad du kan gøre for at blive sundere uden medicin. I kap.6 finder du nogle inspirerende opskrifter på fermenterede retter.
 

Kom forbi og få et gratis eksemplar af vores flotte folder om de fire væsentlige faktorer i udviklingen af Parodontitis